Вентиляція покрівлі від Dorken

Вентиляція покрівлі від Dorken

25січня


Високоефективний елемент вентиляції покрівлі від Dorken

 


 Інноваційна вентиляційна стрічка коника Delta-Vent Roll Pro від компанії Dorken (Німеччина), встановлює новий стандарт безпеки в області захисту і вентиляції всього під покрівельного простору в районі коника і ребер покрівельних скатів. Середня частина Delta-Vent Roll Pro, складається з дуже високоякісної і міцною на розрив алюмінієвої дротяної сітки. Новий продукт компанії Dorken стійкий не тільки до екстремальними погодними умовами, а й до корозії.
Delta-Vent Roll Pro представлений компанією Dörken GmbH & Co. KG, Хердеке, на BAU 2017 Мюнхені. Певна і контрольована вентиляція похилого даху згідно з технічними вимогами, є важливим елементом для сталого функціонування і дотримання мікроклімату будинку. В даному випадку ефективний вентиляційний коньковий елемент, забезпечує безпечний і постійний потік повітря під дахом.


 
Опір використовуваних металів при виробництві стрічки, було перевірено в незалежних експертних лабораторіях, згідно VDA 621.

Новий покрівельний елемент дозволяє вільно і безперешкодно пропускати через себе повітряний потік відповідно до європейської норми DIN 4108, частина 3, Delta-Vent Roll Pro на багато перевершує необхідні показники. Алюмінієві бічні смуги забезпечують високу стійкість на розрив, надзвичайно еластичні і забезпечують надійне з'єднання з покрівельним покриттям, за рахунок інтегрованих клейких стрічок.

 
Delta-Vent Roll Pro запобігає потраплянню снігу, дощу, листя і комах в підпокрівельний простір. Для оптимальної адаптації до кольору і формі покрівельного покриття Vent Roll Pro доступний в цегляному, червоному, чорному і коричневому кольорах і в трьох ширинах:
- 240 мм для плоских черепиць,
- 310 мм для стандартної керамічної черепиці,
- 380 мм для керамічної черепиці з високою хвилею.