Erlus E- 58 RS

Erlus E- 58 RS

09січня


Нова модель керамічної черепиці від ЕРЛУС                                     
 


          E-58 RS 

                                      

 

Нова модель керамічної черепиці Е-58 RS® дозволяє укладати черепицю на дахах з ухилом ската 16 градусів, без будь-якої додаткової гідроізоляції і суцільного настилу, завдяки технічній інноваційній системі розташування верхніх і бічних замків, які формують безпечний потік води на даху.
Мінімальний кут нахилу всього модельного ряду глиняної черепиці від ERLUS, як і раніше становить 10 градусів.



 

У червні 2017 на покрівельний ринок вийшла нова модель черепиці Ергольдсбахская E-58 RS®, яка є шостою моделлю популярної класичної черепиці E-58.
Ергольдсбахская E-58 - це класична модель керамічної черепиці, яка ідеально поєднує форму і функціональність вже більше 50-ти років і випускається з 1958 року.
 
Її інноваційна складна технічна конструкція захищає дах, наприклад, від проливного дощу, залишаючи підконструкцію покрівлі сухою. Це забезпечується за рахунок вираженої висоти профілю замкової системи черепиці, з потрійним бічним і верхнім захистом від проникнення як дощової, так і талої води.
 
Таким чином, Е-58 RS® є першою керамічною плиткою з класичним зовнішнім виглядом на покрівельному ринку, яка характеризується трьома ступенями захисту від проникнення вологи. Черепицю можна використовувати при низьких ухилах даху без додаткових заходів з гідроізоляції та без суцільного настилу (нахил даху 16 °, мінімальний ухил даху 10 ° - з додатковою гідроізоляцією).

Поєднання сучасної архітектури з перевагами скатної покрівлі.

Простота і надійність зводяться до ясної мови дизайну - кубічний стиль, який переживає повернення в сучасній архітектурі. Багато інвесторів, архітектори і потенційні покупці проектують будинки з пологим дахом, який надає не тільки вишуканість всьому будинку, а й істотно заощаджує витрати на зведення покрівлі. Адже всі ми знаємо, чим менше кут нахилу покрівлі тим менше її площа, відповідно і всі витрати (керамічна черепиця, гідроізоляційні матеріали, добірні елементи до черепиці та т.п.). Скатна покрівля з керамічною черепицею характеризується тривалим терміном служби і навряд чи потребує в сервісному обслуговуванні.


Надійний захист від стихійних лих

Керамічна черепиця Erlus, модель Е-58 RS® прекрасно поєднує в собі новітні технології і історичну форму черепиці, яку ми часто бачимо на будинках і історичних будівлях. Таким чином, була створена універсальна керамічна черепиця, яка при невеликих ухилах покрівлі надійно захистить Ваш будинок від проникнення в підпокрівельний простір дощу, пилу і талої води, завдяки унікальній потрійний замковій системі, а також буде надійним захистом від штормових вітрів.
Починаючи з 2011 року, всі моделі керамічної черепиці Erlus мають стандартні пази для клямерів, які утримують черепицю при сильних вітрових навантаженнях. Ця безпека тепер також доступна для пологих дахів з кутом ухилу від 16 °.

Різноманітність кольору і функції

У 1958 році була вироблена перша модель керамічної черепиці E-58 на виробничій лінії в ERLUS, завод Ergoldsbach в Нижній Баварії. З тих пір компанія продовжує розвивати лінійку високоякісних керамічних плиток, оптимізує і удосконалює їх завдяки інноваційним технологіям.
 
З цього моменту класична серія керамічної черепиці - E 58 включає в себе шість моделей: E-58, E-58 S, Е-58 MAX®, E-58 SL, E-58 PLUS® і E-58 RS®.
 
Модель черепиці Erlus E-58 RS® доступна в кольорах: червоний, антрацит, мідно-коричневий, чорна матова, брильянтово - чорна і бургундія. Всі ці кольори доступні з літа 2017 року.