Ландшафтний дизайн

Ландшафтний дизайн

01листопада


Натуральний сланець в ландшафтному дизайні.

Що може бути приємніше, ніж насолоджуватися відпочинком на відкритому повітрі влітку?


 
Сад з чудовим ландшафтним дизайном і застосуванням натурального сланцю стане прикрасою Вашого будинку.


 
 
Ми пропонує Вам новий продукт для проектів ландшафтного дизайну - це натуральний морозостійкий і міцний сланець. В Європі сланець застосовується не тільки на покрівлях, фасадах і в інтер'єрах будинків, але також незамінний в ландшафтному дизайні. Найчастіше сланець застосовується для облаштування терасових підлог, басейну, декоративних озер, саду, дорожнього покриття або пішохідної поверхні і т.д.
 


Французький сад, англійський сад, сад Дзен, японський сад, середземноморський сад і всі інші стилі ландшафтного дизайну можуть бути реалізовані з використанням натурального каменю зі злегка структурованою поверхнею і ідеально пристосованого для використання поза приміщеннями в якості покриття грунту. Цей камінь доступний в багатьох форматах і формах, а також в двох видах: пиляний і колотий.
 



Садова доріжка полегшує доступ до вашого будинку або саду. Вибір матеріалу для укладання дороги дуже важливий, адже він повинен бути не тільки морозостійким, а й оптимально вписуватися в дизайн, а також зберігати свій первісний вигляд протягом багатьох років. Пішохідні доріжки дозволяють прогулюватися по садку, а під'їзні шляхи зі сланцю адаптовані до руху транспортних засобів.
 


Чорні та темно-сірі тони, а також природна обробка ідеально підходять для гармонізації сланцевих доріжок з природною обстановкою саду. Простота установки і ідеальне поєднання з усією рослинністю робить сланець незамінним в ландшафтному дизайні.
 


 У ландшафтному дизайні часто використовують кам'яні сади, цей стиль прийшов до нас з Японії. Для створення такого стилю необхідно особливу майстерність і ідеально підходящий матеріал - саме такими є сланцеві моноліти, сляби, смуги зі сланцю і напівкруглі сланцеві пластини з нерівними краями, що нагадують сліди.



Сланець характеризується високою морозостійкістю і анти ковзаючою поверхнею. Цей природний камінь виходить з кращих кар'єрів Іспанії.
 


На сьогоднішній день в ландшафтному дизайні все більшої популярності набирає сланець, і це не дивно, так як цей матеріал є екологічно чистим, легким в обробці і виділяється неперевершеною елегантністю і красою.