Дифузійна мембрана Maxx WD

Дифузійна мембрана Maxx WD

05травня


Інноваційна дифузійна мембрана Delta - Maxx WD від компанії DORKEN



Дифузійна мембрана Maxx WD ідеально підходить для скатних покрівель і фасадів. При її розробці враховувалися багато факторів і побажання, зокрема побажання гільдії покрівельників Німеччини (ZVDH), а також сприятливі умови склалися на покрівельному ринку, який вимагав інноваційних продуктів які володіють високими показниками в тепло ефективності, економічності, універсальності і доступності за ціною.


 - Високі показники в тепло ефективності і довговічності дифузійної мембрани Delta- Maxx WD, були досягнуті за рахунок інноваційного підходу до виробництва і підбору матеріалу. При виробництві Delta- Maxx WD, на внутрішній стороні мембрани використовувався поліефірний нетканий матеріал з високим коефіцієнтом на розрив. Завдяки своїм унікальним властивостям, матеріал з нетканого поліефіру, здатний утримувати до одного літра вологи на м2, у вигляді пари. За рахунок цієї функції утеплювач не намокає, а відповідно збільшується енергоефективність всієї покрівлі. Матеріалом для верхнього підстави гідроізоляційної мембрани Maxx WD служить повітронепроникне покриття із спеціально розробленого поліуретану, який виконує не тільки функцію гідроізоляції, але і є антиконденсатною поверхнею, а також перешкоджає конвективним втратам тепла.


  
 
- Економічність при укладанні покрівельного матеріалу була досягнута завдяки двом клейким стрічкам, які розташовані по краях гідроізоляційної мембрани Delta- Maxx WD, монтаж відбувається швидше і економніше за рахунок того, що немає необхідності при розвороті на гребені ската покрівлі обрізати зайве, зменшується витрати і час на монтаж .
   

     

     - Універсальність досягнута за рахунок всіх показників, що наведені вище, які дозволяють використовувати диффузионную мембрану Delta- Maxx WD від німецької компанії DORKEN з будь-якими покрівельними матеріалами не тільки на покрівлях, а й на фасадах будинків.
- Доступність - незважаючи на свою високу первинну ціну, Delta- Maxx WD виправдовує всі фінансові витрати під час експлуатації будинку, так як має високі показники з енергоефективності, знижуючи витрати на оплату енергоносіїв, а також створює сприятливий мікроклімат і є інноваційним довговічним покрівельним матеріалом.




Дифузійна мембрана Delta- Maxx WD від німецької компанії DORKEN, є надійним захистом підпокрівельного простору і прослужить багато років вашій родині.