Нове кольорове рішення для вент фасаду

Нове кольорове рішення для вент фасаду

31березня



Кольорове рішення для вентильованих фасадів



Доркен Дельта в 2018 році представила на будівельному ринку нове рішення для створення кольорових вентильованих фасадів. Це дифузійна мембрана представляє собою високоміцний поліефірний фліс з водостійким пластиковим покриттям з максимальним захистом від ультрафіолетового випромінювання і клейовими зонами на обох краях.



Колекція дифузійних мембран DELTA COLOR представлена ​​в семи кольорах, що дозволяють перетворити будь-який вентильований фасад на витвір мистецтва. Ці глибокі і соковиті кольори дають можливість архітекторам і дизайнерам втілити в життя раніше не доступні дизайнерські рішення. Доркен Дельта FASSADE COLOR - універсальна дифузійна мембрана, чудово поєднується з різними фасадними матеріалами, такими як: сланець, дерево, метал, скло, композитні панелі, перфорований алюміній або мідь. Великий вибір кольорів, фасадних матеріалів і методів кріплення (видимі чи приховані) дозволяють створювати дивовижні комбінації, що роблять фасад індивідуальним і неповторним.

Матеріали які використовуються на вентильованих фасадах:




Дерев'яні фасади

 
Фасади з деревом пропонують безліч індивідуальних варіантів дизайну. Профіль і техніка укладання роблять значний вплив на зовнішній вигляд фасаду. Гладкі профілі на фасаді дають більш простий, стриманий вигляд. Більш міцні профілі і більш часті перекриття покращують гру світла на поверхні і роблять зовнішній вигляд фасаду більш живим. Укладаючи дерев'яні панелі горизонтально, високі, вузькі будинки виглядають більш широкими, а широкі будинку пропорційно розтягнуті по вертикалі.
 
Для дерев'яних фасадів з вертикальними латами вода проходить уздовж волокна, це швидше висушує деревину. Крім того, вертикальна установка дерев'яного фасаду не захищає від попадання вологи на обрешітку. Проте, з вертикальним дерев'яним облицюванням, для забезпечення гарної вентиляції необхідна посилена обрешітка.




Композитні панелі

Фасадне облицювання з деревного або фіброцементного композиту також може бути закріплене
горизонтально або вертикально. Знову ж таки, «вертикальні смуги» роблять будинок струнким, а горизонтальний хід дерев'яних планок змушує будівлю виглядати ширше.



   
Панелі з розширеною перфорацією з металу, алюмінію, міді або титан-цинку

Металеві панелі перетворюють фасади в архітектурні об'єкти - футуристичні, незвичайні і надзвичайно індивідуальні. Наприклад, DELTA ® FASSADE COLOR в поєднанні
з розширеними перфорованими металевими панелями забезпечують дивовижний тривимірний ефект глибини. При бажанні, фасади можуть бути реалізовані з контрастними кольорами.
Дані панелі не встановлюються безпосередньо на фасадну мембрану, між ними встановлюється вертикальний профіль.



Панелі з перфорованого листового металу

Перфоровані
фасади з листового металу пропонують різні варіанти дизайну фасадів з різними профілями і перфораціями.
При укладанні панелей з перфорованого листа забороняється монтаж безпосередньо на фасадну дифузійну мембрану, між ними необхідно встановити вертикальний металевий профіль.



Прозорі фасади / скляні фасади

DELTA ® FASSADE COLOR також можна наносити за прозору оболонку зі скла, органічного скла або пластику (наприклад, з полікарбонату). Кольорові фасади, таким чином, сприяють підвищенню економічної ефективності, оскільки прозорі матеріали не потребують фарбування.Зокрема, прозорі фасади з високою часткою скла і тонкими металевими профілями
визначають сучасний архітектурний стиль. Таким чином, скляні фасади або прозорі поверхні роблять об'єкти відкритими і привабливими.

Характеристики Delta Fassade Color



Методи монтажу вентильованого фасаду