Натуральний сланець в житловому проекті - «GOUDEN BOOM»

Натуральний сланець в житловому проекті - «GOUDEN BOOM»

02червня


НАТУРАЛЬНИЙ СЛАНЕЦ У ЖИТЛОВОМУ ПРОЕКТ - «GOUDEN BOOM»


 
Сланцевий проект "Золоте дерево" - сучасне життя в автентичній обстановці
Сучасний архітектурний дизайн в автентичному і історичному місті, такому як Брюгге - це житловий проект "Золоте дерево".
Будівельним майданчиком для зведення цього прекрасного проекту послужила колишня пивоварня De Gouden Boom, яка була перетворена і переобладнана для комфортного проживання.
Весь комплекс «Gouden Boom» об'єднує в собі, не тільки квартири і комерційні приміщення, але на його території існує один справжній будинок 17-го століття, який був відновлений з особливою ретельністю і дбайливістю.

 

Всі апартаменти мають індивідуальний характер. Вони характеризуються просторими житловими терасами і відрізняються за формою і поверхнею.
Весь комплекс дуже зручно розташований в центрі міста і до нього ведуть під'їзні шляхи, що дуже зручно для сімей з автомобілями. У той же час, «Золоте дерево» знаходиться в декількох хвилинах ходьби від Burg і ​​Grote Markt в центрі Брюгге.
На території цього прекрасного житлового району, передбачені велосипедні навіси та індивідуальні паркувальні місця в підземному паркінгу. Вхід і в'їзд на територію «Золотого дерева» здійснюється через єдині автоматичні ворота, що гарантує безпеку і спокій жителям, роблячи область проживання захищеною від міської суєти.

 

Сучасна архітектура в центрі міста
Сучасна архітектура в центрі міста зустрічається рідко. І це саме те, що робить житловий проект "De Gouden Boom" таким особливим. У декількох хвилинах ходьби від "Burg" і "Grote Markt", житловий проект об'єднує історичні елементи Brügge зі сміливим дизайном сучасної архітектури.


 
«Золоте дерево» поєднує в собі атмосферу, дизайн і комфорт проживання з якісними і екологічними матеріалами, такими як: натуральний сланець, дерево і т.д .. Це сучасна інтерпретація з повагою до минулого, з нетиповими формами, які притягують до себе погляди не тільки місцевих жителів але і гостей цього прекрасного і історичного міста в Бельгії.
Різниця в глибині і висоті будівлі створює просторі і сонячні житлові приміщення з відкритими терасами. Сланцева покрівля, фасадні поверхні плавно зливаються в одне ціле.
 

 
Просторі квартири
У кожного житлового блоку в рамках концепції всього проекту є своя душа. Квартири просторі і зручні, кожна з різною формою, поверхнею і внутрішнім простором.
Органічна архітектура забезпечує оптимальну орієнтацію і приємне освітлення всіх кімнат. На першому поверсі у багатьох жителів є свій власний сад, на верхніх поверхах - простора вітальня або зелена покрівля.
Ексклюзивний дизайн і унікальний стиль всієї концепції, який ви не знайдете ніде, крім Брюгге.

 

Житлові тераси
Житлові тераси гарантують максимальний комфорт.
Внутрішні і зовнішні простори утворюють єдину синергетичну систему. Світлі вітальні з'єднані з відкритими терасами сприяють відчуттю єдності з навколишнім середовищем.
Це один з найдивовижніших і затребуваних активів.



 Відкрита тераса
На залитому сонцем внутрішньому дворі домінує зелень, і будь-який житель цього прекрасного і сучасного комплексу може насолоджуватися м'яким внутрішнім садом, зеленими дахами, терасами на даху і зовнішнім виглядом цього архітектурного шедевра. Двір утворює гарну зелену інтерлюдії - прекрасне місце відпочинку.