Натуральний сланець Самака - сфери використання!

Натуральний сланець Самака - сфери використання!

18травня


Натуральний сланець Самака - сфери використання!

Одним з найоригінальніших і популярних покрівельних матеріалів є кам'яний сланець, який використовується сотні років на покрівлях у Франції, Іспанії, Великобританії чи Німеччині, де Ви все ще можете побачити цей чудовий матеріал в первинному стані. Сланець Самака - це тип осадової породи, тому, встановлюючи його на покрівлю, фасад, інтер'єр або використовуючи його в ландшафтному дизайні, Ви можете бути впевнені, що ці матеріали повністю натуральні і мають найвищу якість.

 

Стійкість до різних погодних умов, навіть найсуворіших, довговічність, а також гарний і неповторний зовнішній вигляд - це всього лише кілька відмінних рис цього природного каменю.

Це того варто?

Основним елементом перед вибором відповідних оздоблювальних матеріалів є аналіз необхідності використання того чи іншого продукту для покриття обраної Вами поверхні. Ми можемо відразу визнати, що, якщо Ви шукаєте незвичайне і унікальне рішення, яке буде використовуватися Вами протягом багатьох років, це варто того.
Натуральний сланець Самака, у вигляді декоративного матеріалу, вибирають не тільки як прикраси різних конструкцій, а також для забезпечення надійного і довговічного покриття, тій чи іншій поверхні.

 

Більш того, цей декоративний натуральний матеріал не вимагає технічного обслуговування, він вогнестійкий і стійкий до ультрафіолетового випромінювання, тобто з часом не вигорає і не змінює колір. Крім того, ціна такого матеріалу за один м2 залежить індивідуально від вибору клієнта і багато в чому залежить від способу монтажу натурального сланцю. Якщо Ви, як інвестор, хочете інвестувати в якісне і перевірене рішення, натуральний кам'яний сланець Самака обов'язково виправдає Ваші очікування.

Оригінальність і унікальність

Унікальність цього матеріалу обумовлена, серед іншого, тим, що за багатовікову історію використання сланцю була створена ціла індустрія, як виробництва сланцю, так і методів його використання, в тій чи іншій сфері. Правила і норми по використанню сланцю були засновані на досвіді і властивості самого каменю, а також регіону і культурної спадщини. Якщо ми візьмемо, наприклад покрівлю, то одним з найбільш унікальних і ексклюзивних методів укладання, є дика кладка, де все плитки виготовляються вручну і монтуються з певною хаотичністю.

Натуральний сланець - поверхні монтажу:

Дах - сланець укладається на суцільний настил, покритий спеціальною мембраною або безпосередньо на дерево, маса покриття становить від 25 до 50-60 кг / м²;

 

Фасад - сланець монтується на обрешітку або на суцільну основу, в залежності від методу та форми сланцевого покриття, а також є можливість комбінувати різні розміри плитки і створювати різні візерунки на фасадах. Одним з поширених методів монтажу на суцільну основу - клейовий, для якого необхідно використовувати певні клея або суміші, які надійно утримували б сланець на вертикальній поверхні.

 

Підлога - сланець монтується на горизонтальну поверхню спеціальним клеєм для каменю, склад і характеристики клею підбираються виходячи із зони використання, в інтер'єрі або ж в екстер'єрі.

 

Ландшафт - сланець, який використовується в ландшафтному дизайні, повинен володіти високими технічними нормами і бути абсолютно морозостійким, так як це впливає на тривалість служби каменю на відкритих просторах.

 

У кожній з перерахованих вище сфер використання сланцевого каменю і необхідних методів монтажу, як при виборі каменю, так і при монтажі, бажано звернутися за консультацією, як мінімум, до професіоналів, які займаються натуральними каменями або безпосередньо до фірм або імпортерів того чи іншого каменю. Грамотна консультація і правильний технічний підхід заощадять Ваші гроші і продовжать службу будь-якого натурального каменю, в тому числі і сланцю.

 

 Особливості натурального сланцю Самака:

Довговічність - він може сотні років бути незмінним;
Вогнестійкість - висока стійкість до великих температур і негорючість;
Універсальність - використання на даху, стіни, підлозі, ландшафті і в побуті;
Вага - важкий і твердий матеріал, але не важче натуральної черепиці;
Відмінне співвідношення ціни, якості та довговічності.

Ми впевнені, що натуральний сланець Самака виправдає очікування навіть найвибагливіших клієнтів, для яких якість, декоративна функція і довговічність будівельної сировини стоїть на першому місці. Для індивідуальної оцінки та експертних консультацій звертайтеся до нас - компанія ДАФА або до представників нашої компанії.