Сланець натуральний - опис

Сланець натуральний - опис

15квітня



Сланець протягом століть використовують в якості покрівельного і фасадного матеріалу. Він відомий по всьому Європейському континенту, як надійний та якісний матеріал.
Натуральний сланець - універсальний матеріал, який однаково пасує як для покрівлі, так і для фасаду будівлі. Його використовують в інтер'єрах будинків та в ландшафті приватних і громадських територій, що дозволяє архітекторам і дизайнерам втілювати в життя будь-які ідеї та примхи замовника.
Величні громадські будівлі, приватні резиденції, що покриті сланцем - створюють чіткі акценти смаку, задають тренд і тон в сучасній архітектурі, підкреслюючи індивідуальність та унікальність кожного об'єкту. Сланець вписується в будь-який стиль, як класичний, так і в сучасний - модерновий. Чіткі та зрозумілі лінії, різні формати і товщини сланцевих плиток - дозволяють адаптувати будь-які форми будівель та споруд.
Використання сланцю Самака на покрівлі має певне обмеження технічними нормами, рівно, як і у будь-яких інших сланцевих плитках. Ці норми розроблені спілками покрівельників і законодавчо впроваджені в усіх європейських сертифікатах і технічних картах. Норми обмежують використання плиток сланцю при мінімальних кутах нахилу покрівель, а відповідно і перетином сланцевих плиток між собою, щоб уникнути просочування води та руйнування сланцю.
Сланець - вогнестійкий, міцний та екологічно чистий камінь, що володіє безліччю певних природних особливостей, які роблять його одним з найбільш цінних матеріалів на будівельному ринку світу. У Європі більшість дахів та фасадів зі сланцю мають термін експлуатації понад 100 років, а в Англії є сланцеві покрівлі віком понад 200 років, де вони мають відмінний стан.
Сланець, який виробляє компанія SAMACA, відповідає європейському сертифікату: EN 12326-1 (2004) & -2 (2011): Сланець і кам'яні елементи для обробки покрівлі та облицювання фасаду.
Увесь сланець імпортований компанією DAFA відповідає найвищим технічним показникам, таким як:
T1 - перевірка на наявність сульфатів
S1 - контроль на наявність карбонатів (крейди)
А1 - коефіцієнт водопоглинання - менше 0,25%.
Якісний сланець - це неодмінно показники А1 / S1 / Т1
Інші технічні показники в Україні просто неприпустимі!