Фасад з натурального сланцю (Швейцарія)

Фасад з натурального сланцю (Швейцарія)

02березня


Фасад з натурального сланцю (Швейцарія)

Природний сланець та його області застосування на фасаді.

 

Фасад - це обличчя будинку. Індивідуальні вимоги до зовнішнього вигляду будівлі можуть бути реалізовані з використанням різних елементів стилю і дизайну, виконаних за допомогою плиток зі сланцю. Фасад будь-якої будівлі - це більше, ніж просто «оптика» або красива картинка, це функціональна частина будівлі. Основна функція будь-якого фасаду - це в першу чергу захист від атмосферних впливів на стіни і теплоізоляцію, яка вносить важливий внесок в економію енергетичного балансу.


 
У Європі та й в усьому світі провідні фахівці рекомендують використовувати навісну вентильовану систему з алюмінієвою підконструкцією. Така конфігурація дає перевагу в усіх відношеннях, адже він термічно розділений з опорною конструкцією, навісний фасад рухливий, що виключає появи тріщин, але це тільки за умови правильного монтажу.

 

Фасад з натурального сланцю, один з багатьох варіантів захисту будівлі від атмосферних опадів. Використання сланцю на фасадах дуже сильно поширено в Скандинавських країнах. Використання сланцю на фасаді, дозволяє комбінувати різні методи і стилі в укладанні, що позитивно відображається на зовнішньому вигляді всієї будівлі. Через свою особливість при виробництві, в розщепленні на тонкі пластини (5-7 мм.), сланець легко піддається обробці і має велику шкалу розмірів, що сприяє його використанню на різних площах фасадів, навіть найменших.

 

Конструкція фасаду, заснована на раціональному використанні натурального сланцю, дозволяє досягти помітного поліпшення життєвого клімату і єднання з природою, що в поєднанні зі скороченням витрат на енергоносії і низькими витратами на утримання фасаду, призводить до значної економії.

 

Аспекти фізики будівлі та дизайну фасаду додають особливої ​​привабливості, дозволяючи Вашому дому, торговому або бізнес-центру знайти індивідуальне «обличчя» за допомогою вибору конкретних видів і форм укладання сланцевих пластин.