Натуральний сланець - геометричні форми проекту (Брюссель)

Натуральний сланець - геометричні форми проекту (Брюссель)

31березня


Натуральний сланець - геометричні форми проекту (Брюссель)

 
 
З кожним роком натуральні матеріали набирають все більшої популярності, і натуральний сланець відноситься до їх числа. Завдяки своїм численним властивостям, таким як: довговічність, екологічність, легкість в обробці та монтуванні, універсальність - сланець підкорює серця багатьох архітекторів і дизайнерів, дозволяючи їм створювати сміливі та креативні об'єкти. Одним із прикладів такого креативного рішення є будинок-піраміда в Брюсселі.

 

 Bilt House - дивовижний сучасний будинок в Бельгії, який як єгипетські піраміди, заворожує своїм неповторним зовнішнім виглядом. Будинок має крутий пірамідальну дах з легкої асиметрією. Для покрівлі був використаний натуральний сланець, який з двох сторін плавно переходить на фасад. Завдяки універсальності даного матеріалу, а саме - можливості монтажу натурального сланцю на покрівлях і фасадах, вдалося домогтися настільки дивного результату.


 
З двох інших сторін будинок має величезні панорамні вікна, які відкривають можливість милуватися відкривающимися пейзажами, але і роблять будинок світлим.

 

 Додатковим джерелом світла служать і мансардні вікна, встановлені на сланцевої покрівлі.

 

 Союз всього лише двох матеріалів - натурального сланцю і скла зробили цей будинок не просто житловим приміщенням, а справжнім витвором мистецтва, від якого важко відірвати захоплений погляд.