Натуральний сланець Самака (Samaca)

Натуральний сланець Самака (Samaca)

03липня


Натуральний сланець Самака (Samaca)



Натуральний сланець в Україні з кожним роком стає більш популярним як матеріал для фасаду, покрівлі та інтер'єру, так само він не обійшов стороною і ландшафтний дизайн. Важко уявити матеріал більш гармонійний і відповідний для ландшафту.



  Природний камінь часто застосовують у благоустрої парків, прибудинкових відкритих ділянок і штучних водойм.



Сланець Samaca підходить для облаштування альпінаріїв, терас, каскадних клумб, зміцнення схилів і т.д.



Натуральний камінь витримує навіть найсуворіші експлуатаційні умови, він не боїться коливань температур і агресивних хімічних середовищ, завдяки особливостям структурі самого каменю і його низькому вологопоглинанню (менше 0,5%).



 Завдяки своїй зносостійкості він незамінний для вхідних груп і садових доріжок.



Натуральний сланець Samaca цінується за відмінні експлуатаційні показники: він легкий в обробці, швидко набуває необхідну форму і не має схильності до розтріскування.



  Натуральний сланець володіє міцною і шаруватою структурою, що дозволяє створювати найоригінальніші елементи ландшафтного дизайну.



Вибираючи камінь сланець Самака для прикраси своєї ділянки, Ви напевно оціните, наскільки різноманітна дана гірська порода.



  При використанні в ландшафтному дизайні натуральний сланець Samaca не має отходности, т.к подрібнені технічні обрізки можуть використовуватися як декоративна галька.